Bangstyle

 
Idag när jag hämtade mitt paket från lyko fick jag med mig 2 prover från bangstyle, de var riktigt riktigt bra men jag tycker att det var en för stark doft, de var en god doft men det blev för mycket av det goda så att säga. Mitt hår som jag tvättade i förmiddags doftar/luktar ännu väldigt starkt av detta shampo och balsam. Jag testade smooting shampoo och volumizing conditioner. Det var som sagt superbra men lite jobbigt att andas in.. 

fredagen 28 februari

Idag fick jag hem mitt paket från lyko.se så skönt för nu kan jag lova att min andra bruk är slut, har använt så mycket som går. Funderar på om jag ska göra en till film på hårfrisyr, tycker ni att det vore roligt eller någe att ha?  Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen också men jag har jobbat en hel del så det får bli skärpning igen ;) KRAM

Dagens projekt!

Gjorde värsta kapet igår (visar en annan dag), köpte ett "sminkbord" (vet inte vad det heter egentligen) för 200:- på loppis!!! Idag har jag pysslat lite och gjort iordning mitt kära bord. Köpte en vas, 2 fjädrar (en i rosa och en i vit) och hjärtan att knyta runt vasen, tycker verkligen det blev superbra, är klart nöjd. Så köpte jag fjärilarna som sitter på min stora rosa burk och limmade fast, blev lite gulligt :)
 


Kajsa Smink & Hår En glad småstadstjej som gillar att sminka och göra frisyrer. Född 94, fyller snart 20 med andra ord. Låter detta intressant tycker jag du ska ta och skrolla vidare här på bloggen :)